PONTOON BOOKINGS

๐–๐ž ๐š๐ซ๐ž ๐ญ๐ก๐ซ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ ๐ญ๐จ ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ฅ๐ฒ ๐š๐ง๐ง๐จ๐ฎ๐ง๐œ๐ž ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ฅ๐š๐ฎ๐ง๐œ๐ก/๐Ÿ๐ฎ๐ง๐๐ซ๐š๐ข๐ฌ๐ž๐ซ ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ฒ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ญ๐ก๐ž ๐Ÿ๐Ÿ๐ง๐ ๐จ๐Ÿ ๐Ž๐œ๐ญ๐จ๐›๐ž๐ซ.
ย 
Pontoon Bookings is Rotterdamโ€™s latest booking agency. Founded just a few months ago, we were desperately waiting for the reopening of clubs and events. The moment has finally come, and we are looking forward to presenting our new project. On the 22nd October we will be taking our roster to Weelde for 7-hours of all-round sets.
ย 
The money made from the event will be used to develop our future website and finance further projects. A negative corona test or a vaccination certificate is required for this event.
ย 
Banner by Joep Hurkmans